- Koka Bulgur enligt anvisningar på förpackningen.
- Hacka hasselnötter grovt.
- Strimla färsk basilika.
- Filéa apelsin.
- Smula fetaost.
- Blanda allt i en bunke. Salta och peppra.
I morgon är det "Lillejulafton". Ja, i Skåne säger vi så i alla fall. Ska jobba hela dagen och sen sätta mig med packning, julklappar och lite ätbart på tåget söderut. Hemma hos mamma och pappa väntar familjen med gröt och nygriljerad skinka. Längtar!!
5 kommentarer:
Roligt, tänker nämligen göra en sallad med apelsin, feta, bulgur och granatäpple. :)
Håller med di om rödbetssallad, ett måste och hemagjord är bäst!
Ser jättegott ut Sofie!
Hoppas tågresan går bra utan förseningar då!;)
God Jul på dig!
Kram
Näe, fy vad du läskas. Gud så gott och fräscht!
Hoppas verkligen din resa går enligt planerna. Ha en trevlig tripp och en god jul.
Åh, nyttigt och gott!!
En sallad helt i min smak. Den här skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha på julbordet som en pigg kompis bland allt kött.
Kom du fram till Skåne? Jag är där nu men vi åkte bil. Vädret är verkligen helt galet! Det senaste jag hörde (från min svåger) är att i princip inga tåg går här nere idag så jag hoppas verkligen du kom ner.
Skicka en kommentar