4 skivor formfranska
2 ägg
100 g philadelphia
1 burk tonfisk i vatten
strimlad purjolök
riven ost
1 boll Mozzarella
- Vispa äggen tillsammans med philadelphian så det blir slätt och klumpfritt.
- Låt tonfisken rinna och och blanda i den tillsammans med purjolöken.
- Lägg formfranskan på en bakplåtsklädd plåt och fördela Tonfiskblandningen.
- Skär mozzarellan i bitar och lägg ovanpå tillsammans med ev annan riven ost. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10 minuter.
- Servera med sallad.
Servera med sallad |
7 kommentarer:
Varma mackor är farligt gott! Tonfisk är en favorit :) Går ju så snabbt att slänga ihop!
Vi äter varma mackor med jämna mellanrum men har aldrig ätit med tonfisk så det måste nog provas lite längra fram :-)
Sidan blev mycket snyggare enligt mig!
Gott tips! Hoppas det löser sig med bloggen.Härlig färg, tycker jag.
sv: tack! får hoppas att det går över snart. Vad fint det har blivit här ! :D
Gott med varma mackor. Aldrig testat med tonfisk dock, brukar bli tomat, skinka, lök och ost som hamnar på mina mackor :)
Det där låter sjukt gott! Jag är verkligen periodare när det gäller varma mackor. När jag väl har börjat kan jag äta det ett antal dagar i rad. Det är ju så lätt att variera så det blir ju aldrig enformigt heller=) Det här receptet kommer nog bli startskottet för en ny period då!
Håller med. Löjligt gott med varma mackor. Gillar inte tonfisk, men det finns ju sååå mycket annat smarrigt man kan ha på.
Skicka en kommentar