Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 30 november 2011

Längtar till sommaren...

Förmiddagen har jag spenderat framför datorn bitande på naglarna. I dag släpptes nämligen biljetterna till sommarens stora konsert: Bruce Springsteen på Ullevi. Som vanligt var det svårt att komma in på sidan, kö, utslängd från sidan, koppla upp på nytt, fredagens konsert full, ny konsert lördag.... Sen lossnade allt och jag lyckades få åtta biljetter till lördagens konsert. Sittplats. Puh... nu kan vi andas ut. Bara fixa barnvakt!

Så här har min datorskärm sett ut i förmiddag
Nu ska vi på med "det finns inga dåliga väder"-kläder och ut i regn och rusk. En liten daglig promenad och tur till ICA. Oliver tar på sig sina ulliga gulliga varma tossor som min fina vän Nina skickade till honom på Posten. Så fina!!


9 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Jag såg den långa ringlande kön utanför Pustervik i morse. Grattis till biljetterna!

Anonym sa...

barnvakt kanske dom gamle kan va .så fina tossor Oliver har Kram Gittan

Matarkivet sa...

Grattis till biljetterna!

Martina sa...

Härligt, grattis! Jag bestämde mig faktiskt för att strunta i konserten. Gick inget bra för mig att pumpa ut bröstmjölk med mitt förra barn så jag räknar med att det blir svårt att vara hemifrån dom timmarna som jag vill lägga på en sådan här konsert men.....han kommer säkert tillbaka ;-) Har ju dessutom redan sett honom :-)

Mårtenssons kök sa...

Så härligt, vi är inte alls avundsjuka... Nej då inte det minsta:) Vi ställer vårt hopp till att bussbolaget vi åkte med förra gången även ska köra i år och har fått vantarna på biljetter. Håll tummarna!

Anonym sa...

Satt själv i morse o hade ångest men fick tag på biljetter till båda kvaällarna helt underbart o jag lovar att vi kommer få vara med om något magiskt..

karin sa...

aaaw vilka söta sockar!! kommer du på bloggträffen nästa vecka ? :)

karin sa...

aaaw vilka söta sockar!! kommer du på bloggträffen nästa vecka ? :)

Sugar Mania sa...

Åh, vilka söta strupor..Hur fina som helst..