Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 13 november 2011

Fars dag

I dag är det Fars dag. Kommersiellt jippo eller inte men självklart ska våra pappor firas. Vi firar Johans första fars dag. Present på sängen och favoritfrukost - Croissanter med nutella.

Oliver och Johan
Min pappa firar jag med tankar och ett telefonsamtal. Han är lika mycket värd för mig alla dagar! Vi ses om två veckor och då får du en extra kram, Pappa!

Min Pappa

6 kommentarer:

Nina Sommar sa...

Åh, vad fin han är! Oliver alltså. ;-)

Mårtenssons kök sa...

Croissanter med nutella, en far med smak då alltså:)

Anonym sa...

JAG TROR ATT PAPPA JOHAN TYCKER OM SÖTSAKER. TÄNK VAD TIDEN GÅR FÖRSTA GÅNGEN JAG TRÄFFADE HANS VAR HAN 7 åR O HAN ÄR SÅ LIK SIN PAPPA NILS

Eleonore sa...

Så härligt det måste vara att få fira farsdag i er egna lilla familj. Gäller ju att slå på stort när man själv kan bestämma de kommande traditionerna ;)
Va roligt att du vill vara med på våra testfredagar, vi kommer maila ut nästa testprodukt senast onsdag så du hinner handla i lugn och ro :)

Skulle du förresten vara intresserad av att vara med i min lilla intervjuserie där jag intervjuar andra bak- och matbloggare? :)

Remsan sa...

Jippo eller inte, så kan vi gott fira alla fina pappor lite extra. Även om de är bäst alla årets dagar. Särskilt när det är Johans första fars dag. Jättegullig bild på dina killar.

Matarkivet sa...

Måste vara spännande med första Fars dagen för Johan. Grattis!!