Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 17 januari 2010

Tre semlor på en vecka!!

Vissa går på viktväktarna, andra köper nytt träningskort för att komma igång men jag kör helt tvärtemot. Är ju faktiskt rätt mycket mot allt vad dieter mm heter. Visst kanske man borde tänka mer på sånt men livet bjuder på för mycket gott!!

Som denna veckan till exempel. Har ju varit förkyld hela veckan och inte tränat något alls. Har dessutom ätit TRE SEMLOR!!! Tror att jag åt en under hela förra året men nu har jag dragit i mig tre på en vecka!! Känns faktiskt sådär. I onsdags åt jag ju en tillsammans med syrran. I fredags bjöd min kollega på semlor från Cederlöfs till fredagsfika. Det är nog bland de bästa jag någonsin ätit. Idag skulle vi till Karna och Johan för att träffa deras en månaders Tilde. Karna hade bakat egna Semlor och de var väääääldigt goda!! Så nu får det vara nog med Semlor på ett tag:) Tur att jag gav mig ut på en kort löptur idag innan fikastunden....

3 kommentarer:

Johanna sa...

Men visst är det gott !!
jag ska baka mini Semlor när bakbritta får fart =P
ha det bra !!

Hallon & Blåbär sa...

Semlor kan man ju aldrig äta för mycket utav, vilket får mig att inse att nån riktig semla har jag inte ätit än i år, måste ju ändra på.

Kul att rotfruktsgratängen, fläskfilén och paprikasåsen gick hem.

Ha en bra tisdag!

Malin sa...

Är man sjuk måste man ju kurera sig med nåt gott. Godsaker funkar som medicin, åtminstone inbillar jag mig det ;)