Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 13 januari 2010

Ändrade planer...

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt men blev väldigt bra ändå.
Syrran och smågossarna skulle till "Kåken" (kulturhus och biblioteket) som ligger här i närheten. Meningen var att de skulle komma hit på lunch efteråt men syrran hade spanat in Petit Aquarells, Kåkens restaurang, lunch som verkade fin så hon tyckte att jag skulle komma dit istället. Och ja....solen sken och jag gick mest och skrotade. Tvättmaskinen funkade inte och städningen kunde vänta så jag traskade upp. Först en liten sagostund i biblioteket och sen lunch. Jag och Anna åt Fisk och Skaldjurssoppa med chiliaioli och saftigt gott hembakt bröd. Pojkarna delade på en Lasagne (som jag och Anna åt upp resten av). Gott och fräscht! Populärt ställe för barnlediga småbarnsföräldrar!:)

När vi ätit packade bylsade vi på oss overaller, stövlar, mössar och vantar och drog hem till mig. Stoppade Ruben i vagnen för ett tupplur och traskade bort till Sunes Café som ligger en kort promenad från mig. Kan bli lång med en fyraårings växande värkande ben. Köpte semlor och en gigantisk chokladboll som vi gick hem till mig och fikade på.
Ruben åt en liten chokladboll som jag hade i kylen, Rasmus trykte i sig hela den stora chokladbollen och jag och Anna varsen Semla. Årets första! Känns bra att ha gynnat det lokala och lyxigt att ha så bra lunch- och fikaställen inom promenadavstånd. Besöker gärna dessa ställena igen!
1 kommentar:

Anna sa...

Tack för en superhärlig dag! Saknar min gamla stadsdel en liten smula. KRAM min fina Syster