Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 16 januari 2010

Shopping, Middag och Bio

En lugn och härlig lördag. Fortfarande förkyld och hostat endel inatt. Börjar bli trött på det!! Idag var det ju långlöping i Skatås och jag ville så gärna vara med. Men insåg att det inte var någon idé efter att inte ha tränat på nästan två veckor och varit förkyld den senaste veckan. Så när jag vaknade relativt tidigt i morse så bestämde jag mig för att ta en promenad istället. Blev nästan 1,5 timme. Lugnt och skönt runt Härlanda tjärn så tidigt på förmiddagen.

När jag kom hem åt vi frukost och läste tidningen i lugn och ro innan vi åkte in till stan. Vi strosade mest runt och kollade in rean på NK. Johan köpte ett par snygga blå Peak Performance-chinos till halva priset. Men jag hittade inget. Får koncentrera mig på vårkläderna som snart börjar komma:)
Vi gick till Bishop Arms på Avenyn. Johan beställde Fish´n chips och en jag Bishops Cheeseburgare.

Och självklart varsen go´öl till maten. Ser ju nästan full ut men det blev bara en öl:)

Vi hade lite tid att slå ihjäl innan bion började så vi tog en kaffe på Caféet på Bergakungen. Blev lite besviken på filmen Snabba Cash. Har ju läst boken för ett tag sedan och tror att filmen skiljde sig endel. Till det sämre tyckte jag, för boken var ju kanon. Men så är det väl alltid. Har man läst boken är sällan filmen lika bra?! Men om inte läst boken är filmen säkert mycket bättre. En härlig dag!

1 kommentar:

Johanna sa...

Ser ju supergott ut !!
för mig är det likadant när det är rea, inte sjutton hittar jag något men mannen min han hittar då på allt möjligt.