Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 10 januari 2010

Sega Söndag

Sitter på min sambos jobb och roar mig. Han var tvungen att fixa lite grejjer som mådde mindre bra av kylan. Men nu verkar det bli mildare igen. "Bara" -6 grader idag...

Igår styrde vi kosan mot Gällstad och Lager 157. Kallt som bara den men vackert från bilen. -19 grader som kallast. Solen sken och rimmfrosten låg vacker på träden. Gällstad sög!! Bara gammal skit. Köpte varsett par löpartajts. Ca 100 kronor billigare än i butik. Vinterlöpartajts så nu är det bara att sätta fart på benen igen. Tiden går snabbt och snart står man på Majvallen igen inför Göteborgsvarvet. Just nu känns det väldigt långt borta.

Igår var vi på trevlig middag med Johans kompisar. Fick god mat och dryck. Baconlindad kyckling med röd pestogräddsås, ris och sallad. Till dessert Vit och mörk chokladcheesecake. Smaskens!! Kall promenad hem i natten. Men bra påpälsad och underbart med all snö!

Idag är man lite seg. Blir en promenad på Mösseberg innan vi kör mot Götet igen!

Imorrn måndag igen. Ny vecka och hel vecka. Längesen! Jobbade ju igår men har bytt bort min lediga onsdag så att jag kan ta den efter P3 Guld nästa onsdag istället. Hoppas att det funkar!!

Inga kommentarer: