Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 3 januari 2010

Lång Vinterpromenad

Nu har jag skjutit en hel vecka på löpningen på grund av att det varit för kallt. Har ju inte varit speciellt aktiv med något annat heller förutom ett svidande Body Pump-pass och cykelturer till jobbet. Så idag när Caroline hörde av sig och ville ta en långpromenad i det härliga vintervädret gick det inte att säga nej.
Underställ på och det blev en promenad till Bertilssons stuga vid Delsjön. Promendaden gick förbi Härlanda tjärn och Delsjöarna där folk åkte långfärdsskridskor och vanliga skridskor.

Det tog 1,5 timme att gå till Bertilssons. Vi var inte ensamma om tanken att äta eller fika där idag. Kön ringlade sig till ytterdörren och vi hann få upp värmen innan det var våran tur att beställa. Caroline tog Gulashsoppa och jag Fisksoppa. Varmt och gott!! Serverades med gott bröd i en fin flätad korg.

Gott om folk, en sprakande brasa och varm soppa gjorde att vi fick upp värmen i stugan snabbt. På med mössa och vantar igen och traska hemåt. Ett annat håll som tog ca 1 timme. Gott om friskluft och dagsljus....och lite motion!:)

1 kommentar:

Johanna sa...

Gott med soppa, lät underbart med en låmg promenad och sedan inta ett ställe med brasa och god soppa. Läste om din paj.. Lät supersmarrigt... Hoppas nu du kommer iväg för lite löpning i detta kalla väder.. men det ska ju vända snart ! =)Vi hoppas snart på värmen.. Ha det bra !!