Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 29 januari 2010

Fredagsmys

Då var det dags för fredagsmys igen. Veckan har gått i raketfart!! Underbart!! Hoppas att kylan, snön och isen snart försvinner. Börjar tröttna. Nu har tillochmed jag gett upp att cykla till jobbet. Gjorde det igår och slutade med en praktvurpa. Idag ont i nacke, höft och armbåge... Grr.... Vill ha vår, ljus och grönska!!!

Denna fredagen blir det inte Tacos. Det är så många andra som äter det på fredagarna... Vi tänkte vi skulle göra hemmagjord pizza med hemmagjord tomatsås och vilka pålägg vi känner för. Kan tänkas att vi lyxar till det med en Amarone som stått i barskåpet länge nu. Blir den bättre?! Dumt att chansa....:)

Vad äts i stugorna på fredagskvällen??

3 kommentarer:

vanilla sky sa...

Ja fredagsmys är ju nåt alldeles i särklass :) Bästa kvällen på hela veckan :) Å med ett glas vin blir den ju inte sämre ;) Trevlig helg!

minsvägerskaochjag sa...

Här blev det bakad potatis med kräftröra, mums. Älskar fredagsmys och känslan av att ha en HEL helg framför sig. Trevlig helg önskar Anna.

Therese sa...

Tack för ditt besök "hos mig"! Jättefin blogg du har, passar en som älskar att laga mat!! Hemmagjord pizza är en klar favorit här hemma med, gör alltid med surdeg ....sååå gott!! Testa!!!

Kram