Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 25 januari 2010

Välmarinerad Kyckling med Smaskig Potatissallad

Älskar när man kan förbereda mat i förväg och sen bara brassa på och få det färdigt på ett kick när man väl är svinhungrig.

Redan igår kväll tog jag upp kycklingfiléer, tinade dem och la dem i Johans smaskiga marinad. Papaya-Currymarinad från butiken Extreme Foods.

När jag kom hem från jobbet idag hade jag en stund över innan jag skulle gå och träna. Kokte potatis. Cherie- och Granagliepotatis som jag kokte i mycket salt. Hackade salladslök, rödlök, halverade körsbärstomater och tärnade en perfekt mogen avocado. Blanda alltihop i en bunke och hällde på olivolja, saften från en halv lime, salt, peppar och findus frysta Asiatiska kryddor.
När jag väl kom hem var det bara att slänga sig i duschen och steka på kycklingen. Det gjorde Johan så fint. Åååå....vad det är bra att få mat i magen snabbt när man tränat!!


2 kommentarer:

Signe 1 sa...

Mums! Det där ser riktigt smarrigt ut!!:-) Tack för tipset! Kram Sofia

Hallon & Blåbär sa...

Gissa hur sugen du gjorde mig på att dra fram grillen nu, blev så grymt sugen på grillad kyckling och potatissallad, så nu vill jag ha bort snön.