Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 18 oktober 2009

Svirarhelg

I fredags var det Oktoberfestafterwork på jobbet. Trevligt initiativ av våran trivselförenening. Smaskig buffé och öl, vin och cider för 20kronor. En trevlig kväll. Alltid roligt att umgås med sina kollegor utanför arbetstid.

Lördagen var ganska seg. Blev en långpromenad i det fina höstvädret. Jag var inte ensam om den tanken vid Härlanda Tjärn.

Pä kvällen hade vi bokat bord på Svarta Oliver på Chalmersgatan och sen biljetter till The Producers tillsammans med Johans bror med sambo. Restaurangen var full av till största delen damsällskap. Det visade sig vara Ladies Night på Scandinavium samma kväll. Inte konstigt att det var svårt att hitta boka bord denna kväll!

Maten på Svarta Oliver var kanon och riklig. Jag åt Ugnsbakade Lammentrecote som var fylld med avocado och fåros. Kantarellstuvning, grönsaksspet, rödvinssås och potatisgratäng. Väldigt gott. Johan åt kyckling och oxfiléspett med wokade grönsaker, rödvinssås, vitvinssås och klyftpotatis. Stefan och Annika åt kolgrillade lammkotletter. Alla var väldigt nöjda! Till dessert åt tre av oss Vaniljpannacotta med jordgubbskompott och Johan slog till på Knafe, som han inte visste vad det var. När servitrisen förklarade att det var russin i så blev han lite tveksam men gillade det ändå. Tror han lyckades undvika russinen. Vi tjejer drack husets röda och pojkarna drack öl. Kaffe till desserten.

Mätta och belåtna strosade vi över Avenyn till Lorensbergsteatern där föreställningen går. Väldigt rolig och sevärd!

Inga kommentarer: