Lägg frysta rabarber i bitar och nektarin i bitar i en kastrull. Häll på ett par deciliter vatten. Koka upp och mosa då och då med potatisstöten. Koka ca 20 minuter. Smaka av med flytande honung. Red med potatismjöl utspätt i vatten. Låt koka upp snabbt igen.
Låt svalna. Servera med havregryn och mjölk. Såå gott!! Så blir man sådär härligt sträv på tänderna.
I morgon är det fredag och helg i sikte. Riktigt skönt. Inga stora planer. Njuter av livet till fullo just nu. Bara lullar runt utan stress och gör vad jag känner för. Två veckor kvar att jobba...
***
2 kommentarer:
Absolut barndom med kräm! Så kul att servera den med havregryn.
Sen har vi lite svårt för att läsa det där sista, det blir liksom lite suddigt och konstigt:)
Ha en härlig helg!
Ja, barndom! Mamma lagade ofta när vi var barn rabarberkräm med jordgubbar i, så gott!
Skicka en kommentar