Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 16 augusti 2011

Prenumerationer

Kom på att jag prenumererar på fyra tidningar i dagsläget. Plus Göteborgs Posten.

Femina
Isabellas
Laga Lätt
Mama

Endast två av dem känns aktuella och intressanta just nu. Så jag sa upp Isabella och Femina. Mama läser jag och lär mig både det ena och andra för framtiden. Laga mat kommer jag aldrig sluta med. Men inredning och mode känns mindre intressant just nu. Får inte plats med en enda pinal till och inga kläder passar. Inget svårt val...

Man ska ju hinna läsa dem också. Vad prenumererar ni på för tidningar? Hur väljer ni? När läser ni?

7 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Håkan kör på med prenumerationerna på "Whisky & Bourbon" och "Allt om Whisky", tillsammans med Privata affärer. Lite gott att dricka när man räknar alla sina pengar:) :)
För Ankis del blir det lite olika, brukar slänga in ett prenumerationserbjudande då och då på ett par nummer på t.ex Tara, Må Bra eller Femina.
Tröttnar fort och vill ha förändring:) Men "Elle mat&vin" tillhör favoriterna och har hängt med ett bra tag nu, kanske snart tid att byta?

Martina sa...

Prenumenerar faktiskt bara på en tidning, Allt om trädgård men köper en väldans massa mattidningar ;-)

Kim sa...

Gp på helgerna har vi. That's it. Men köper gärna mat-tidningar som jag bläddrar i och åh:ar och oh:ar åt och tänker att jag ska laga alla recept. Men det blir liksom aldrig av. Bättring på den fronten tänker jag.

Helena S sa...

Gud alltså, jag prenumererar på alldeles för många tidningar... just nu är det Allt om Mat, ELLE Mat och Vin, Lantliv, Lantliv Mat och Vin, Donna Hay och så sådana där små 3-nummersprenumererationer på Isabellas och Aftonbladets nya tidning Wellness som jag tog för att man fick fina premier. Allra bäst gillar jag Lantliv och ELLE Mat och Vin. Och Donna Hay, som alltid har så fina bilder.

Slickepotten.net sa...

Jag prenumererar på en hel massa tidningar nu när jag tänker efter.
Lokala morgontidningen, ica kuriren och allt om mat. Sedan köper jag massor av andra mattidningar också :)

MÅ Gott sa...

Alldeles för många! Allt om mat, Allt om trädgård, Allers Trädgård, Allt i hemmet och tills nyss Drömhem & Trädgård,jag kommer att sluta med minst en till nu i höst kanske båda trädgårdstidningarna då högsäsongen går mot sitt slut nu.

Mysigt med matminnen. Jag har också matminnen från farmors och mormors tid.

Michael sa...

Vi prenumererar på Tempus, GP, Kamera & Foto, Fotosidan... men inte en enda mattidning... skumt, däremot strö-köper jag en hel del mattidningar.