Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 20 augusti 2011

Lördagsfrukost

Sover lite dåligt var och varannan natt nuförtiden. "Någon" bökar på och tycker det är trångt om utrymme. Jag försöker hitta sovställningar som gör det så bekvämt som möjligt för oss båda. Vaknade löjligt tidigt idag och kunde inte somna om. Låg och snurrade en timme. Började ljusna ute och var nära att ge upp. Sen somnade jag några timmar till. Skönt!

Johan var på lantliga äventyr igår så jag fick njuta av lördagsfrukosten själv. Tjock GP och "Två dagar" är tillbaka. Smoothie, smörgås och kaffe. I smoothien hade jag banan, nektarin, kiwi och naturell yoghurt. Krämig och god! En smörgås med messmör och körsbärsplommontomat och en med ost och hemmagjord jordgubbsmarmelad. Smarrigt!!

En titt ner i mixern

Nu ska jag svida om och dra till Haga för att träffa lite andra matbloggare. Ha en skön lördag!
***

3 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Ojdå, läste "en tjock GT" och tänkte genast, vad gör människan, sitter hon och tar en GT till frukost...! Och vilken GT är tjock? :) :)

Hoppas det blir en härlig eftermiddag i glada bloggars lag!

Pernilla sa...

haha, mårtenssonarna tror att du dricker GT till frukost och jag tror att du fredagsdrinkar med nektarindrinkar, undrar om det finns någon särskild anledning till att folk tror att du dricker alkohol i tid och otid? ;P

hoppas ni hade det finfint idag, hade så gärna velat vara med och så blev det ju så toppenfint väder också! hoppas ni planerade in någon ny fin matbloggsträff snart :)

Charlotta sa...

Hoppas att ni hade det finfint idag! Önskar att jag kunde vara med. Får bli nästa gång!