Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 1 februari 2011

Man kan ju inte göra något annat än att skratta åt sig själv!!

För ett par veckor var linsskyddet till min kamera helt puts väck!! Det var efter att jag lagat mat och fotat runt i köket som det försvann. Och gud, vad jag har letat!! I skåp, lådor, i förklädet, i kylen....ja, överallt!! Vi bor ju inte så stort så det finns ju inte så många platser det lilla plastlocket kan gömma sig på. Jag befarade att det åkt ner i soporna. I lördags gav jag upp och köpte mig ett nytt. Ingen stor utgift men så himla dumt och onödigt!

Men idag hittade jag det!! Och tror inte att någon kan gissa vart jag hittade det! På sidan 90 i rutiga kokboken. Jepp! Där låg det! Omelett var det jag gjorde när det försvann. I kväll blir det Fläskpannkaka och de recepten är på närliggande sidor.... Nu kanske ni tycker att man inte ska behöva recept till sådan enkla maträtter, men jo, jag lär mig aldrig ugnstemperaturer och mängden ägg och vätska.

Så nu har jag dubbel uppsättning av linsskydd. Kan vara bra att ha!!

Bara för att reta Charlotta lite så slänger jag med en bild på supergoda tomater som jag går och mumsar på som godis!!:)

***

7 kommentarer:

tina sa...

Hihi :-)

Helena mitt i smeten sa...

Haha! Låter som nåt jag skulle kunna göra!

Cupcakesfluffan sa...

:-), men det är bra att ha ett extra ifall du nu lyckas gömma det igen, nästa gång får du börja med att leta efter det i kokböckerna :-)

Remsan sa...

*lol* Underbart! Så är det hela tiden hemma hos oss, att vi hittar saker på konstiga ställen. Men då är det vårt lilla spöke som möblerar om lite. Vårt linsskydd dök upp i botten på pappas ölglas...

Fru Matglad sa...

Hahaha...det kunde lika gärna varit jag! =)
Sv: Åhhh, hoppas du slipper, för det är inge kul! Jag har också varit kaxig...;)
Kram

Erika - Bakglädje sa...

Hihi... vilken tur att det kom fram till slut. :-)

charlotta sa...

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! med risk för att låta som en tomat-variant av kak-monstret: TOMAT! TOMAT! TOMAAAAAT!