Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 9 februari 2011

En ny favorit!

I dag hittade jag en läcker chokladnyhet på Gourmetmorsans blogg. Marabou Mjölkchoklad med Mango. Och vilken tur att jag redan planerat att gå och handla. I bland glömmer man att handla vissa saker som man tänkt men inte skrivit upp på handlarlappen. Jag glömde INTE att handla chokladkakan. Tycker att Marabou är lite fula som gör sina "limited edition" 180g men tar samma pris som för 200g. Jaja.... God var den i allafall. Klassisk mjölkchoklad med små bitar av mango. Den kakan blir inte gammal.

I kväll är en riktigt TV-kväll. Först Halv åtta hos mig. Sen är det ett zappande mellan Mat så in i Norden och Sveriges Mästerkock. Snart börjar den danska serien Borgen som började förra veckan och verkar lika bra som de flesta danska serier. Sen får jag hoppas att jag håller mig vaken och orkar se Pacific.

Nu ska jag mumsa vidare på chokladen...
***

5 kommentarer:

charlotta sa...

ja, den där smaken låter som en tiopoängare! är bitarna krispiga eller mjuka?

Sarah sa...

Tittade på den häromdagen, men var inte helt säker på mango....men choklad är choklad så jag måste väl testa vid tillfälle =)

Cupcakesfluffan sa...

Har 2 stycken hemma som jag fick genom marabous adventskalender, men jag har inte testat dom ännu

Anonym sa...

Usch vad krasen jag kanner mig, men frukt och choklad for inte ihop i min varld... Men Marabou saknar man nar man bor utomlands, det lovar jag!

MÅ Gott sa...

Choklad + Mango låter som en lyckad kombo när man som jag gillar båda! Min favorit är Citron och Ingefära (det rä väl också Marabou?).