Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans dag

Kanske är Alla hjärtans dag ett kommersiellt jippo men jag tycker att det är gulligt! Män som aldrig/sällan köper blommor till sina älskade masar sig iväg och köar bland andra män i blomsteraffären. Tvingade eller ej, det är upp till dem!

Jag fick blommer av min älskling och han hade köat. Gulligt! Men aldrig eller sällan köper man blommer till en man. Min fick en prenumeration på Café. Tror han blev glad!

Till middag blev det Spagetti och Köttfärssås. Lite Lady och Lufsen style! I köttfärssåsen hade jag lök, vitlök, riven morot, kalvfond, rödvin, oregano, krossade tomater, tomatpuré och grädde. Konsten är att koka länge och smaka av med salt och peppar. Servera med nyriven parmesan. God sallad med pumpakärnsolja. Mer om det i ett annat inlägg.

Nu har vi precis tömt en burk med Ben & Jerry glass Caramel Chew Chew. Mums, vad gott!! Ska lägga mig raklång i soffan och kolla på Gynekologen från Askim. Skruvat, men bra!


Hoppas alla haft en bra och mysig Alla Hjärtans Dag!

***

5 kommentarer:

charlotta sa...

naw, vilken fin bukett! jag fick inga blommor inte, vi firade med att gå till gymet. oerhört romantisk, som du förstår :=)

MATBLOGGEN sa...

Spagetti och köttfärssås är en av mina absoluta favoriträtter.
Och det går ju variera denna maträtt hur mycket som helst.

Gott!! :-)

Anonym sa...

Vilken mysig kvall!!

Mårtenssons kök sa...

Mysigt och en perfekt avslutning med Ben o Jerry på besök!

Erika Skogly sa...

Låter som en mysig alla hjärtans dag. Själva firade vi den med magsjuka. VÄLDIGT romantiskt.