Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 1 januari 2011

Gott nytt år!!

Inte lika pigg idag som jag var i går. Tack Pernilla och "Jurre" för en trevlig och god kväll och natt!

Vi började med att skåla i Champagne som vi fortsatte med till förrätten också. Karin och Hans hade gjort en supergod Råraka med gräddfil, löjrom och en citrussås.

Pernilla hade dukat så fint med sitt jättelånga halsband:). Till varmrätt brassade Jurre klassisk Oxfilé med potatisgratäng och kantarellsås med kantareller från de Värmländska skogarna såklart! Till det en fantastiskt god grekisk sallad.

Jag stod för desserten och hade gjort en Hallonglasstårta på valnöts- och chokladmarängbotten och blåbärssås. Receptet på tårtan hittade jag hos Remsan. Supergott!!


Vi drack drinkar, spelade musik, dansade, käkade smågodis och snacks, kollade raketer från balkongen på tolfte våningen och "Buzzade" så vi glömde bort tiden.

Inte det lättaste att ta sig hem på nyårsnatten så var hemma först vid den tid då man brukar gå upp i normala fall när man ska gå och jobba....


Inte många knop idag. Sovit alldeles för lite och degar nog vidare i soffan resten av dagen. Känns helt rätt! Inga nyårslöften att ta tag i idag, dock väldigt fint väder som man borde gå ut och känna på....

GOTT NYTT ÅR!!

3 kommentarer:

tina sa...

Gott Nytt År!
:-)

Cupcakesfluffan sa...

Så gott allt ser ut. God fortsättning på det nya året

Remsan sa...

Ser ut som ni hade en trevlig och god nyårsafton! Inte annat än att det kändes trist att stå på jobbets balkong vid tolvslaget... Roligt att ni gillade receptet!
Gott Nytt År!