Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 1 januari 2011

Nyårsdagen

Det var någon som skrev att "så som nyårsdagen är speglar hur resten av året kommer att se ut". Det måste ju bara va ett allvarligt skämt!?! För denna dagen har varit den segaste på bra länge. Sovit, kollat på TV, lunkat runt i lyan, druckit ett glas vatten, ett till..... Sen tog vi oss i kragen, tog en kort promenad, en tur till ICA och pizzerian i huset bredvid.

Vi äter väldigt sällan hämt-pizza. Och när vi väl gör det vet jag aldrig vad jag ska välja. I dag blev jag ruggigt sugen på oxfilé och bea. Så det fick det bli. Även tomatsås, lök och färska champinjoner. Smaskigt värre!!

Har ni sett hur mycket bra film det är på TV ikväll?? Kanske inte av högsta kvalité men otroligt roande. Vi kommer titta på Patrik 1,5. Den har jag länge velat se. Men först underbar, efterlängtad skånsk humor: Hipp Hipp!

Så skönt att det är söndag i morgon...

4 kommentarer:

Remsan sa...

Får vi verkligen inte hoppas att denna dag ska spegla resten av mitt år... Jag som sovit hela dagen och sedan avslutar den med skräpmat precis som ni. Näe, jag tror på ett aktivt och bra år ;-)
Hipp hipp - kan man annat än älska det?!

charlotta sa...

vi körde ungefär samma upplägg på nyårsdagen. gänget träffades och städade upp efter festen, sen firade vi med pizza och ivanhoe... låter som att ni hade en finfin kväll, kul!

Emma sa...

De flesta e verkar ju äta hämtpizza och dega framför tv:n på nyårsdagen så jag hoppas inte uttrycket stämmer! Själv festade jag inte på nyårs men det hindrade mig inte från att stirra mig blind på tv:n eller ligga och läsa större delen av dagen...men det är ju helg :)

Hoppas du har en bra helg!

Mårtenssons kök sa...

Läste att nyårsdagen är den dagen som pizzeriorna har störst försäljning och det stämmer nog rätt bra...
Här blev det oxå en seg dag med mycket tv...