Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 3 januari 2011

Dags att se framåt

Nytt år, nya möjligheter! I dag var det dags att återvända till jobbet igen efter tio dagars ledighet. Kändes som en hel evighet! En skön känsla att komma tillbaka och vara helt nollställd. Då har man verkligen kopplat av.

Lite helg som splittrar denna veckan också men är bara ledig torsdag. Annars jobbar jag som vanligt (vissa har ju halvdagar och klämdagar, sånt kör vi inte med). Det där med nystart väntar jag nog med till nästa måndag. Då allt verkligen är som vanligt igen. Slut på praliner och sötsaker och in med mer grönsaker i kosten. Inte så mycket för dieter, förbud och regler utan försöker röra på mig så mycket jag kan istället, så jag kan äta allt jag vill. Vem vill säga nej till fredagsfika?!

Grönsaker i massor på ett torg i Split sommaren 2009

Börjar även längta till sol och sommarsemester (ja, jag har precis varit ledig!!). Blir det en skidresa först? En weekend i Europa och möta våren?? Vad ska vi göra på sommarsemestern? När ska den vara? Ja, det är mycket att fundera på framöver.

I kväll har min underbara vän varit här. Vi har pysslat lite och ätit Sushi. Mysigt! Ja, vi har även druckit te och tömt en chokladkartong:). Nästa vecka var det ju...

7 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Vi gör som ni och väntar också med en nystart till måndag nästa vecka. Känns helt rätt...
Så kul att läsa att ni varit i Split, vi funderar faktiskt på att åka till Kroatien i sommar. De har lagom varmt just när vi har semester, man blir lite begränsad när man är tvungen att ha semester i juli... Vad tyckte ni om Kroatien, var ni nöjda?
Vi tar en tur till Budapest i vår (om allt vill sej väl här hemma...)

Erika Skogly sa...

Jag jobbar på fredag för första gången sen den 21 dec. Men nystarten blir nog på måndag, även för mig.

Anonym sa...

Ja det är inte utan att man börjar längta till våren nu. En weekend i Europa låter toppenmysigt! Vad sugen jag blev på att resa nu :-)

Torsk på Lax sa...

Japp, visst är det skönt med nystart. Jag har heller inga måste bara en vilja att träna lite mer och äta lite mindre socker. Thats it!

MÅ Gott sa...

Jag är ledig den här veckan också så vi lunkar på med sovmorgon och sedan lite "ta-dagen-som-den-kommer". Skönt!

Vilken god nyårsmat ni hade! Nyårsdagen var lite lika våran och jag hörde på radion det där om att som nyårsdagen var skulle även resten av året vara och det vill jag inte alls tro på. :)

Helena S sa...

Gott nytt bloggår! :-) Nej, fredagsfikan vill man verkligen inte vara utan! Olof har varit och tränat ikväll, men jag anser att det fortfarande är "holiday season" och vägrar ta mig i kragen förrän möjligtvis nästa vecka.

Pernilla sa...

jag väntar nog tills nästa år eller så med att ta tag i det där med nyttig mat och träning ;) hehe. nejdå, jag äter mina grönsaker så duktigt så, och varvar min motion med en chokladkaka eller två. det är ju bäst så!

igår fick jag nog av tomtarna och slängde undan allihopa, nu får det minsann vara slut med julen bestämde jag! tills den trettonde hade jag då verkligen inte stått ut, fast nu insåg jag att jag ville ha lite nytt vårpynt istället. typiskt...