Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 6 januari 2011

Ny Mattidning?

Jag har sagt upp alla prenumerationer på mattidningar och jag saknar dem redan. Nu senast har jag haft Lantliv Mat och Vin och Laga Lätt. Har även tidigare prenumererat på Allt om Mat.

Jag tycker att vissa tidningar kommer lite för ofta. Hinner inte riktigt med att testa alla recept som jag vill innan det kommer en ny i brevlådan. Men jag saknar ju allt det andra: Reportagen, tips och trix, inspirationen, årstiderna, nyheter.... Får kanske börja köpa lösnummer istället?!

Vad prenumererar Ni på för tidningar? Vilken tidning bör jag köpa nästa gång jag är och handlar?!

15 kommentarer:

Tina´s Mat sa...

Jag har också sagt upp alla mina prenumerationer men jag bruka köpa tidningen Allt om Mat mellan varven :-)

Ovanligt Gott sa...

jag gillar elle mat & vin, mest för inspiration.

charlotta sa...

jag prenumererar bara på allt om mat, det är en stående julklapp från min mamma :) har dock helt tappat suget efter mattidningar det senaste halvåret, tyvärr. prenumererade på elle mat och vin också för ett tag sedan, den gillar jag!

Remsan sa...

Jag har prenumerarat på olika mattidningar i omgångar, men tycker ändå att det är roligast att köpa lösnummer. Då kan man variera sig lite. Den enda som nu kommer regelbundet är Mama (inte så roligt för dig...), men den har verkligen allt. Men tyvärr nästan ingen mat...
Jag har sagt i 100 år att jag ska skaffa ICA-kort så jag får Buffé, men det är ändå lite roligt att lura av pappa hans nummer :-)

Cupcakesfluffan sa...

Har precis sagt upp Laga lätt och Allt om mat, nu prenumererar jag bara på Matmagasinet

Anonym sa...

Elle mat och vin innehåller en lagom blanding av recept och reportage som ger inspiration, var skeptisk eftersom jag inte gillar Elle, men just mat & vin är superbra!

Helena S sa...

Jag har haft typ varenda mattidning som finns, men den som är i särklass bäst i Sverige är ELLE Mat och Vin. Den kommer varannan månad, och är helt fantastisk!

Anonym sa...

Jag prenumererar på Allt om mat, Elle mat och vin samt matmagasinet. Matmagasinet tycker jag är helt suverän när det gäller vardagsmat! Till helgernas mat föredrar jag Allt om mat :-)

Torsk på Lax sa...

Elle Mat&Vin som många redan nämnt tycker jag om, den kommer typ 5-6 ggr per år.

Anonym sa...

Finns det någon vegetarisk mattidning man kan prenumerera på?

Mårtenssons kök sa...

Vi har oxå tagit en "prova-på" prenumeration på Elle Mat och vin och vi blev glatt överraskade.
Men det är väl kanske så med alla tidningar, att efter ett tag så tröttnar man.

MÅ Gott sa...

Vi har mest använt oss av icas Buffé, men prenumerar på AoM. Har precis köpt ett nummer av Lantliv Mat & Vin för att se vad det är för något, men nu blir jag intresserad att testa Elle Mat och Vin också!

Pernilla sa...

jag gillar ju "tant"-tidningar som allers, allas och hemmets journal, men det är ju för att jag mest är ute efter kak- & bakrecept och sånt vet ju alla att det är tanterna som är bäst på ;)

basilikan fick vara med som tillbehör till den grekiska grytan jag gjorde i torsdags, och de hade faktiskt levande basilika på hemköp, även om de var pyttepyttepyttesmå och kostade multum...

Maria sa...

Allt om Mat upprepar sig alltsomoftast, så jag brukar hoppa på erbjudande, gå ur och hoppa på igen lite senare.

Mat&Vänner är en liten uppstickare som gör en tjusig tidning - men helt ärligt har jag aldrig lagat något ur den.

Jag prenumererar på Lantliv Mat & Dryck, men den kommer väääldigt sällan - 4 ggr/år tror jag.

Sedan är Diné och Dryck fantastisk- mer bok än tidning.

Jamie Olivers tidning blev jag lite besviken på. Good Food är bra, om man orkar översätta recepten.

Maria sa...

Låter som om jag ska våga mig på elle Mat. Har alltid tyckt den var för snobbig... men den har ju säkert bytt personal sen jag provade den sist :)