Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 25 januari 2011

Nämen stå du där och lukta räka då!!!

I dag har jag haft en riktig arg-dag. Gillar det inte. Är ju egentligen en väldigt glad person!! Och vill vara glad hela tiden. Vill att allt ska gå som jag vill. Men så är det tydligen inte. Trött fysiskt, trött på vintern, kylan, halka runt, klä på sig massa kläder.... Jobbet är ju alltid upp o ner. I dag irriterade det mig mest att de flyttat personalfesten till en dag som inte passar mig så bra. Grr...

Ett Body Pump pass borde vara bra att pigga upp med. Endorfinerna flödar och man blir glad. Redo på passet så kom det en svettig, medelålders man som luktade gammal räka och placerade sin bräda mitt framför mig. SUCK!! Första gången han var där och lastade på utav helsike på stången och lyssnade inte alls på vad instruktören sa. Hur jag än flyttade mig stod han framför mig och luktade. Yrk!!

Är så glad att jag har en underbar sambo att komma hem till som man kan "tjöta" av sig på. Bara lyssnar och håller med lite:).

Ingen ordning med matlagningen ännu denna veckan. I går var vi på hockey och det blev snabb "middag" på gyllene bågarna. I dag åt vi Äggsmörgås. En snabbmatsfavorit i mina ögon. Hembakat bröd, kokt skivat ägg, majonnäs, rödlök, tomat och massor av svartpeppar och lite flingsalt.


I morgon är jag ledig och det ska bli såååååå skönt!! Min mamma kommer hit över dagen och vi ska shoppa, luncha och fika. Ska bli såå mysigt! Hoppas inte bli arg på något. Ska bara titta på fina, glada saker och unna mig något riktigt kul!

Nu håller vi tummarna för Sverige i handbollen på TV.
***

2 kommentarer:

Anni sa...

fniss, hoppas att du inte är arg efter handbollen också...

Äggmacka blev jag sugen på nu - fast med ett lass räkor också!

Såg att du kikade in i vår lilla blogg, tack för att du tog dig tid att kommentera!

charlotta sa...

hahahahaha, åh vad jag älskar titeln på det här inlägget. fnissar lite varenda gång jag ser det! förstår vad du menar, det finns ju inget värre än lökiga människor på träningspass.