Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 26 januari 2011

God Morgon

Lite piggare och gladare idag. Lite frukost i magen och snart ska jag åka ner på stan och möta upp min mamma som kommer upp över dagen från Skåne för att shoppa lite. Skönt med en ledig dag mitt i veckan! Kvalitetstidsdag mor och dotter!

Matpauserna är viktiga. Vi börjar med en kopp kaffe innan affärerna öppnar, sen blir det lunch och till sist en fika innan mamma sätter sig på tåget igen.

Bjuder på en härlig frukost från helgen. Fet Vaniljyoghurt med hemmagjord müsli, gojibär och färska blåbär. Full med antioxidanter och andra nyttigheter!

Ha en bra dag! Det ska jag ha!

***

10 kommentarer:

Michael sa...

åh vad mysigt, svårt att inte få humöret och stämningen på topp med en sådan frukoststart. blåbär är bland det bästa jag vet. glöm inte krama mamma många gånger under dagen, det kan man aldrig göra för mycket.

charlotta sa...

hoppas att ni får en fin dag tillsammans!

Mor-Mia sa...

Vilken härlig start på dagen!

Cupcakesfluffan sa...

vilken härlig frukost

Pernilla sa...

men idag får du ju ha en fin ledig dag tillsammans med din mamma, så då får du passa på att ha roligt! :) och en annan bra sak med att jobba mest hela dagarna är ju hur roligt det är när lönen kommer in, min hann liksom bara in på kontot och vända och nu är den redan slut... och nästa gång du har en ledig dag kan du ju fika med oss i ledighetskommittén ;)
hoppas ni har en fin dag, du och mamma!

Erika - Bakglädje sa...

Vad mysigt att få besök av din mamma, hoppas ni hade en riktigt trevlig dag tillsamman!

Mårtenssons kök sa...

Vad härligt med en shoppingdag med din mamma, skönt att ni tar er tid att träffas även om det är avstånd mellan er! Hoppas ni haft en underbar dag tillsammans som bara mammor/döttrar kan ha!

MÅ Gott sa...

Vilken härlig start på dagen! Se supergott ut och gårdagen hoppas jag att du stoppat undan någonstans där du inte hittar igen den.

Li sa...

Fet vaniljyoghurt är verkligen gott med massvis av frukt och bär. Gilalr Valios 2% bäst, eller Madagskar vanilj, dock kan den sin fetthalt till trots vara lite rinnig?

Ovanligt Gott sa...

Läckra blåbär!