Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 15 januari 2011

Dagens Fynd

Bowlingen gick bra igår. Alla var jättejämna och två av tre lag hade samma poäng. Alltså två förstaplatser. Förlorarna bjöd på shot. Fernet. Puh...

På övre plan fortsatte vi att leka. Några red tjur, några spelade golfsimulator och lite basket på det. Väldigt kul! Sen drog vi vidare till en pub med dansgolv. Blev några drinkar och dans. Glad att jag åkte hem i tid.

Idag är jag lite trött. Kanske bakis men börjar ana att jag håller på att bli sjuk eller nåt. Helt slut i hela kroppen. Gått på stan i några timmar och för en gångs skull tyckte jag att Johan sprang i väg. Annars brukar det vara jag som går en meter framför...

Tog en fika på Ahlströms Konditori. Vi har pratat länge om att vi ska gå dit. Tycker det är så mysigt med Konditori. Annars finns det en mängd mer eller mindre trendiga Café i Göteborg men på Kondis känns allt så äkta. Hemmagjort och inte så dyrt. Åt en god fralla med keso och avocadoröra och grönsaker. Riktigt gott!! Mycket folk så gällde att vara på hugget för att få en sittplats.

Kollade i lite butiker på Rea och annat nytt och kul. På Village gjorde jag ett jättefynd! Detta fina turkosa fatet på fot. 75% rea och kostade då endast 42 kronor!! Me like!!

I kväll har vi fyllt skålen med Lördagsgodis

Ni har väl inte glömt att det är Tulpanens dag idag?! I Nordstan gick de och delade ut små buketter med tulpaner. 3 st. Köpte ett gäng till när vi var och handlade. Nu är alla Julsaker borta och våren kan komma!


***

3 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Du har verkligen fyndat på rean, 42 kronor är ett toppenpris för den skålen

charlotta sa...

ahlströms är det bästa konditoriet i göteborg, tycker jag! lite bjärnors-stuk över det tycker jag (minus de goda ostbullarna då, vill säga). vilken fin skål du fyndade!

Johanna sa...

Vilken fin skål du fyndat !
Me Like Alot..
Gå på Kondis det var inte igår. Det är något speciellt med det..