Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 9 mars 2010

Vintersöndag

I söndags tog vi en lång och underbar promenad till Bertilssons Stuga. Solen sken och fåglarna kvittrade. Det var många som hade samma tanske som oss att ut och och promenera i vårsolen. Eller är det fortfarande vinter?! Ja, nåt mellanting kanske man kan säga... Längs "åttan" var det många som promenerade, rastade hunden, powerwalkade och sprang. Jättehalt på vissa ställen men där solen kommer åt börjar snö och is smälta.

Gott om snö och is fortfarande på många ställen.

Framme vid Bertilssons stuga. En oas i Delsjöområdet. Varmt och välkomnande. Hembakt och mysigt.

Kön ringlade genom hela cafét. Det var inga problem att få sittplats inomhus, för de flesta valde att sitta utomhus denna underbara dag. Utomhusbrasa, sittdynor och filtar för att kunderna inte ska frysa.


Vi satt ute i solen och åt vars en soppa med gott bröd. Johan åt Gulashsoppa och jag en fisksoppa. Gräddig och mycket grönsaker och fisk.

På vägen hem gick vi över isarna på både lilla Delsjön och Härlanda Tjärn. Jag tycker det är så coolt att gå på isarna. Promenerar och springer mycket i där och häftigt att se området i en annan vinkel. Mycket folk som bara njöt av en underbar dag!!

5 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Så gött!

Signe 1 sa...

Härliga vinterbilder, alltid skoj att promenera i solsken och fågelkvitter!:-) Kram Sofia

Cissi sa...

Det var sonen, men jag ska hälsa honom det, men cykel får vila ett tag till ;)

Mysigt ställ!
Ha en bra dag!
Kram

Anonym sa...

Hejsan!
Jag diggar din blogg! Därför har du fått en sunshine-award av mig på Malins Mat:) Keep up the god work!

http://malins-mat.blogspot.com/2010/03/jag-har-fatt-en-award_10.html

minsvägerskaochjag sa...

Härligt med promenader på isen. Det verkar vara ett mysigt ställe att äta på också, Bertilssons stuga, kanske nått vi kan göra en söndagsutflykt till. Vet du deras öppet tider? Mvh Anna