Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 14 mars 2010

Räckmacka på hög höjd och fartfylld Hockey

Igår hade vi en härlig dag på stan. Ingen shopping blev det men skönt att bara strosa runt, titta på folk och njuta av det fina vädret!
Det blev sen lunch/tidig middag på Heavan 23 i Gothia Towers. Självklart Räkmacka. Ett glas vitt för mig och Johan tog en öl.

Vi fick en plats vid fönstret och hade fantastisk utsikt över Ullevi, Scandinavium, hela stan och ända bort till hamninloppet och Masthuggskyrkan. Göteborg är en fantastiskt vacker stad!!


Efter smörgåsen tog jag en drink. Ett måste då drinklistan är fantastisk med många spännande drinkar. Jag valde en Raspberry Collins. Typ en Tom Collins smaksatt med Hallon. Smaskens och tjusigt serverad!


På kvällen var vi på Hockey i Scandinavium. Frölunda mötte Djurgården. En egentligen helt ointressant match eftersom Frölunda blev klar för slutspel redan tidigare i veckan. Djurgårdsfansen passade på att ta en helhelg i götet då de spelar Allsvensk premiär i fotboll idag. Så klacken var enorm och säkerheten hög! Aldrig sett något liknande på en hockeymatch. Våra biljetter var i närheten av klacken så de tog över väldigt mycket av matchen.

Frölunda förlorade och vi skyndade hem för att se omröstingen i Melodifestivalen. Jag tycker faktiskt att en av de bästa låtarna vann. Hade svårt för att bestämma mig för om jag ville att Salem, Darin eller Anna skulle vinna. Så Rätt Låt Vann. Eller??

Nu ska vi ta en promenad i det fina vädret. Senare i veckan kommer en kompis med familj hit på fika. Har bakat morotskaka... Recept kommer!

4 kommentarer:

Martina sa...

Den där räkmackan ser inte dum ut. Jag har faktiskt aldrig prövat den!

Håkan och Anki sa...

När man läser detta kan man verkligen önska att man bodde i en storstad... Får väl ta ett besök istället.

Cissi sa...

Vilken härlig lördag :D

charlotta sa...

heaven 23 är riktigt grymt! borde gå dit oftare, med tanke på att jag bor precis bredvid. har ni provat restaurangmenyn också?

ha en fin dag!