Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 20 november 2010

Marabou Vintervit

Vaknade i morse och tittade ut. Snöö!!! Fast temperaturen ligger runt nollan så det är väl typisk Göteborgsvinter. Grått o slask. Men det lyser upp fint!

Johan ska på bus med grabbarna idag och har dagen för mig själv. Blir en tur på stan och fixa lite smågrejer och sen vet jag inte mer. Ganska skönt med en "göra ingenting"-dag.

Igår köpte jag Marabou´s limited edition Vintervit. Gillar ju vit choklad och speciellt vit Toblerone. Och föredrar nog den. Tyckte inte att den smakade något speciellt, mest konstgjord vanilj. Saknade "nötcrunchet". Men den kommer nog gå åt ändå....;)

Har ni testat? Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Jag har också haft en "göra ingenting dag" eftersom Håkan jobbar. Passar på att uppdatera mej på alla matbloggar, har inte haft tid med det de senaste dagarna.
Tack så himla mycket för din gratulation hos oss på vår dag, förresten. Krogen är tydligen ett riktigt bra ställe att springa på någon bra kille/tjej...

Malin sa...

Åh, var han? Vilken tid var han där? :) Jag tyckte julbordet var helt fantastiskt! Fudgen också :D

Håller med om att Toblerones vita choklad är godare. När jag bodde i Tyskland köpte jag en jättegod vit choklad med supergott crunch men den utgick ur sortimentet under tiden jag var där :(

Matmamman sa...

Jag gillar den skarpt, faktiskt, och tänker nog skicka den som julklapp till några av mina chokladälskande vänner i USA.

marrimoster sa...

älskar vit choklad men denna var lite för mycket för min smak -