Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 17 november 2010

Glögg och Pepparkakor

Ja, nu kunde jag inte hålla mig längre. Flaskan köpte jag redan förra helgen. I kväll satt vi och småfrös i soffan och då kändes det som gjort för lite glögg. Egentligen tycker jag nog att klassisk röd vinglögg är godast. Lagom alkoholstark. Men vit glögg, kall, gärna med en isbit, är också gott. Denna gången blev det en för mig ny glögg. Snälleröds Ekologiska Starkvinsglögg. Rykande varm, russin och skållad mandel och några pepparkakor till det. Nu fryser jag inte längre;).

Tomtebrickan är framme!!

Annas Pepparkakor

6 kommentarer:

Helena S sa...

Jag är också jättesugen på att tjuvstarta! Få se om jag kan hålla mig en hel vecka till med glöggen... Ska nog baka lite pepparkakor på söndag i alla fall!

charlotta sa...

jag har också smygstarat :) drack glögg när jag var i helsingborg och hälsade på min syster för några veckor sedan! gott var det!

Remsan sa...

Myyyys! Jag tjuvstartar alltid med glögg. Vi drack tom glögg i somras i en sangria. Jag ska testa att göra Charlottas glögg.

MÅ Gott sa...

Vi har provsmakat lite glögg, men i helgen tror jag att vi glöggfikar på riktigt. Jag hoppas att det blir saffransbrödbak också, det är i alla fall planen. :)

/Åsa

Michael sa...

Ah, Snälleröds har inte smakat den. Du vet att det är snapsprovning om någon vecka va? Tack för kommentaren om bläckfiskarna! Kul med bloggkollehor i Göteborg. Hörs /m

Torsk på Lax sa...

Glögg är ju bara så gott! Vad tyckte du om Snälleröds?