Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 2 augusti 2012

På besök på en annan camping

Sitter i förtältet och sippar på en GT. Regnet smattrar mysigt mot taket. Det har varit kvalmigt hela dagen och känts som det varit åska på gång. Kommit enstaka regnstänk men för en timme sedan drog det igång ordentligt. Men vi har fördrivit även denna dagen. En sov-promenad med Oliver i förmiddags, lunch, en löptur, sådär skönt havsdopp med kidsen i regnet och en lite varmare dusch.

I går besökte vi en kompis till Johan och hans familj som håller till på Edsviks Camping i Grebbestad denna veckan. De bjöd på god grillad kyckling till lunch och Oliver lekte med deras barn Hugo och Simon. Vi tog en tur till lekplatsen som var roligt för både stora och små barn. Vi gick till bryggan men det blev inget bad. Inte ens lockande. På kvällen åt vi på restaurangen som fanns på campingen. Maten var helt ok och de bjöd på livemusik som var väldigt trevlig. Tyvärr började det regna och det var för kallt för att sitta kvar.

Hugo, Oliver och Simon leker i förtältet

Simon och Oliver gungar

Även läskigt för stora barn

Jag och Oliver gungade lite försiktigt på en svan

Kallt vid bryggan

Far och son drömmer lite...

Mat på campingens restaurang

En helt ok angusburgare med chevreost
En väldigt trevlig dag med trevliga vänner. En fin camping med imponerande faciliteter med ett speciellt litet rum med skötrum, barndusch och barntoalett. Men denna campingen är ändå mysigast. Trots att det regnar...

6 kommentarer:

Anonym sa...

mysigt o så skönt ni har det njut bara njut!! Åskar på avstånd i Åhus.

Anonym sa...

Mysigt ni har det fina familj ni är : ) kramar Sofia

Lottzys matblogg sa...

Verkar härligt, trots regn...
Och äta gott kan man ju alltid ; )
//Lottzy

TINA sa...

Vilka fina bilder!!

Mårtenssons kök sa...

Hej o hå vad ni har varit aktiva familjen senaste tiden, vilka härlig utflykter och så mycket gott ni käkat 8Krabba, mums...).
På Springsteenkvällen är vi inte det minsta avis... inte alls inte... fortsätter vi tjata lite till så har vi snart övertalat oss själva också:)

Hoppas regnet har gett med sej nu och att helgen blir riktigt bra.

karin - trattoria sa...

ni ser ut att ha haft en riktig kanonsommar! Och så stor Oliver har blivit! :)