Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 26 augusti 2012

Jag är så stolt!

Blöt som en dränkt katt huttrade jag hem i lördagsnatten. Ingen vanlig natt på stan. Nä, i går var det Midnattsloppet i Göteborg. Första start kl 21,30 och de första kom i mål långt innan midnatt. Ja, faktiskt ungefär samtidigt som jag startade. Att springa milen på en halvtimme är imponerande och långt i från vad jag gjorde men jag är verkligen stolt över min prestation ändå. För sedan jag blev gravid och fått barn har jag inte ens sprungit en mil och ni som fött barn vet att det kan ta lite tid att komma tillbaka. Kände mig inte i mitt livs form men med gott sällskap av min brors tjej, trevlig bana och lite regn så gick en mil på ett kick (tja, inte riktigt). Men jag är nöjd och glad. Extra roligt ät det att vi är ett gäng med syskon, svåger, kusin och respektive som brukar springa midnattsloppet och varvet och gör helgen till en social grej. Äter och tränar:)
 
Medalj får man efter genomfört lopp
Så i dag var det löparbrunch med eftersnack och påfyllnad av eventuellt tappade kalorier. Bacon, ägg, korv, köttbullar, frukt, grönsaker och nybakat bröd mm. Satt som en smäck! Dessutom bjöds vi på en fotovisning från kusin, lillebror och hans flickväns USA-resa. Mycket trevligt!

Fullt dukad brunchbuffé

Kanelbullar till kaffet (bake off)
Oliver har varit lite snorig idag så vi hoppade babysimmet idag och tog en promenad till Lejonet och Björnen för en glass i solen. Jag körde på tema blåbär idag: blåbärscheesecake och ekologisk blåbärsglass. Gott!!


Ny vecka och nya äventyr. Får väl se hur Olivers snuva utvecklas, annars har vi en del planerat. Det är ett späckat schema för oss mammalediga:). Ett mål med denna veckan är att införa veckomeny. Är så trött på att ständigt gå och handla ostrukturerat. Nä, så nu får det bli ändring. Veckomeny och storhandla får det bli!

7 kommentarer:

Tant Gul sa...

Grattis!! Jag är imponerad! Det är verkligen extra bra gjort med tanke på att du inte har sprungit någon mil sedan du fick barn. Kanske det här inspirerad att komma igång igen. Vet som sagt själv att det kan vara lite segt efter att man har fått barn. Man har liksom ett annat fokus då.

Malin`s Diner sa...

Heja dig!

Jag är ingen löperska, men Midnattsloppet är det lopp jag skulle välja om jag blev tvingad.

Kram Malin

Hovkonditorn sa...

Fint gjort, grattis!!

Kaksmulan sa...

Impad, bra jobbat!! Men det är klart med den brunchen att se fram emot så kanske man fått fart till och med på mig ;)

Spanienfrugan sa...

Härligt! Duktig du är :)
Skymtar Lejonet och Björnenglass med. Mm!!

Remsan sa...

Superbra jobbat! Det är ett tag sedan jag (senast) födde barn och jag springer fortfarande inte en mil bara så där :-)

Amy's piece of cake sa...

Så trevligt att ni gör det till en familjegrej :) alltid mycket trevligare med fint sällskap ;) Heja, så imponerad jag är av alla er som springer, stor kram duktiga du!