Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 29 augusti 2012

Ägg- och tomatsmörgås

Nu när några av mina mammavänner har börjat jobba nu efter sommaren blir det fler promenader på egen hand. I somras trodde jag att jag skulle hinna lyssna på sommarpratarna på P1. Jag lyssnade inte på en enda. Det tar jag igen nu. Laddat ner Sveriges Radios App i mobilen och lyssnar på de förkortade versionerna utan musik. Lagom längd. Hittills har jag lyssnat på Anja Pärson, Henrik Dorsin och Lotta Lundgren. Lottas har varit bäst hittills och jag blev hungrig när det var slut. Har ni lyssnat? Har ni några tips?

Sen var det ju det där med att hinna med lunchen. I går gjorde jag en ägg och tomatsmörgås till lunch. En av de godaste smörgåsarna jag vet. Lite smörgås, massor av ägg, lagom med majonnäs, massor av tomat och lite rödlök. Såå gott och såå mättande!


6 kommentarer:

Pernilla sa...

Soran Ismails sommarprat ska tydligen vara väldigt bra säger de som har lyssnat, jag är ju som du och skulle lyssna på alla men har inte lyssnat på någon alls. jag har ju så himla mycket för mig ;)

Malin`s Diner sa...

Har lyssnat på de flesta, men inte Lotta Lundgren. Tyckte faktiskt den unge fotbollspelaren Guidettis program var intressant, samt Emma Sjöberg och Anja och många fler. Hade problem med Martas program då jag inte riktigt hörde vad hon sa, detsamma med den norska författaren Nesbø.

Hade gärna tagit smörgåsen men bytt ut tomaten mot kaviar eller majonäs och där gärna med räkor. Mmmmm! Tomat i vanlig form arbetar jag med att lära mig tycka om.

Kram Malin

Lotta sa...

Vad härligt det låter med promenader och radiolyssnande. Har missat alla jag också...

Jag älskar ägg och jag älskar tomater men kan inte tänka mig att äta det ihop på samma macka. Vilken tur att smaken är som baken :-)

Rebecka sa...

Jag är ju inget jättefan av majonäs, men däremot ägg och tomat! Tror aldrig jag testat den kombinationen förut, får ta och ändra på det!

svar; Han är den bästa :) Jag läser e-business management på Handelsakademin. Verkar otroligt roligt och intressant, tror det blir perfekt för mig som gillar handel men nästan aldrig haft tillfälle att jobba med. E-handel visserligen, men ändå! :)

Mårtenssons kök sa...

Vi har inte lyssnat på en endaste, fast vi varje sommar säger att i år, då så...
men en äggmacka, det har vi hunnit med i sommar:)

Sofia sa...

Mums filibabba var ordet! Jan Schermans sommarprat föll mig i smaken jag grät på slutet tom! kram Sofia