Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 11 augusti 2012

Queen of the kitchen

Måste erkänna att jag legat lite på latsidan vad gäller matlagning den senaste tiden. Vi har mest ätit ute till lunch under våra utflykter och på kvällen har det varit enklare måltider. I går verkade många, enligt facebook, ersatt fredagstacosen med skaldjur till den nervkittlande handbollsmatchen mellan Sverige och Ungern. Vi rensade kylen lite och gjorde korvpytt av kryddiga korvar och kokt kall färskpotatis. Inte fy skam det heller!

Trots att jag inte spenderat så mycket tid i köket den senaste tiden gick jag helt blygsamt och köpte denna skylten till mig själv i går och spikade upp på väggen i köket. Damen i kassan log lite när jag sa att det inte skulle vara present utan till mig själv. Haha....


Tänker inte laga så mycket mat i dag heller. För i dag är vi bortbjudna till min syster på födelsedagskalas! Hurra hurra!!!

6 kommentarer:

Emma sa...

Åh, den är häftig. Har den i köket också plus några till i samma märke!

Det är väl ändå gott att ta det lite lugnt med matlagningen på sommaren...även som matbloggar ;)
Ha det gott /Emma

Mårtenssons kök sa...

Ja, varför ska man vara blygsam? Nej, vi borde alla klappa varandra på axel lite oftare! Och då är väl en skylt som denna alldeles utmärkt:)

Malin`s Diner sa...

Cool skylt! Så klart du ska ha en sådan, självgefallet!

Visst är det skönt att få ha lite semester från matlagandet. Bäst är ändå att bli bortbjuden. Var på 60-årskalas igår, maaaaasssa mat. Inte alls fel faktiskt.

Kram Malin

Pernilla sa...

om ingen annan säger som det är så får man väl göra det själv, vad passar då bättre än en sån här skylt? ;)

och angående caféer i norrland så vet jag faktiskt inte alls vad de serverar på dem för jag har nog aldrig varit på något som jag minns ;P men på Lager157 i Sågmyra så är snickerskaka anledningen till att man går dit! och nu.. ja, nu finns det ingen anledning alls längre...

Kaksmulan sa...

Älskar den! Visst är du värd en sådan skylt och på sommaren ska man vara lite lagom lat i köket tycker jag.

Remsan sa...

Självklart ska du ha en sådan skylt!
Jag skulle också vilja ha en som passar i mitt kök, men har inte kunnat bestämma mig ännu.