Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 30 april 2011

Valborg

Helg och ännu en härlig solig och fin dag. Ser tyvärr ut som det kan bli den sista på ett tag. Redan imorgon kan det bli sämre. Kanske kan behövas att hålla sig inomhus lite. Känns som städning mm blivit borrprioriterad.

Vi tog en cykeltur i det fina vädret. Hela vägen till Frölunda Torg blev det. Ca 1 timmes cykeltur enkel väg. Sen cyklade vi förbi Slottsskogen, Linné och city på vägen hem. Herregud, vad mycket folk överallt!! Hela slottsskogen var full av Valborgsfirare och fler var på väg dit. Parader, flanerare och studenter i väntan på Cortegen i kväll på stan. Vi åt en sallad på Deli & Coffee. Ett perfekt sommarlunchställe med härliga sallader att äta där på deras nu lite större uteservering eller packa med sig till en park i närheten.

Ikväll blir det grill hos en kompis. Ja, hon som bor i huset med den härliga trädgården ska på bröllop så vi är några stycken lägenhetsmänniskor som lånar grill och hus under kvällen. Inte första gången. Tack, Carina! Du är en klippa. Nästa gång får du gärna vara med!

Vi tar med oss grillspett med en torr rubb-marinad. Har även slängt ihop en Rabarberkaka som jag hoppas bli god. Återkommer med recept, bilder och recension i morgon.

Hoppas alla får en trevlig Valborg!

2 kommentarer:

Remsan sa...

Åh, alla har mysigt och firar valborg... Jag vill också. Jobbar dessvärre :-(

charlotta sa...

vad mysigt det låter! hade ni en bra valborgsafton? vi tog det lugnt, lugnt och åt middag med några kompisar. och så tittade jag på cortegen för första gången - nja...