Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 7 april 2011

Jag kallar det snabbmat...

Kom hem lite sent efter fotokursen ikväll. Lite småhungrig och kände mig tvungen att göra någon form av matlåda till i morgon. Kylen är inte jättevälfylld för tillfället så det blev spagetti med pesto, stekt bacon och körsbärstomater. Självklart lite parmesan på. En liten portion till ikväll och en burk till i morrn. Snabbt och lätt!!

Har ni några bra tips på rätter som går snabbt att laga och god att värma dagen efter?

I morgon är det fredag. Veckans bästa dag. Både kunder och kollegor är på lite bättre humör. Även jag. Skiner solen blir det en toppendag. Helgen är efterlängtad som vanligt!!
***

5 kommentarer:

Michael sa...

fotokurs? låter hur kul som helst, har missat det helt (att du går på fotokurs.). nu får jag läsa på lite. mitt tips:

http://lanternan.kokaihop.se/recept/laxlasagne-4

Snabbt och utmärkt att värma. kram

charlotta sa...

hm. vi brukar göra carbonara, men det vet du ju redan. caesarsallad är en ny favorit, den borde vara god dagen efter! eller italienska köttbullar i tomatsås, de är finfina!

Anonym sa...

Nar det ska ga snabbt blir det nastan alltid pasta hos oss, eller en god omelett/frittata. Eller sa forbereder jag nagot dagen innan som man bara kan varma. Koka nypotatis och steka en bit fisk coh rora ihop en kall sas gar ocksa fort, san mat ar jag sugen pa nu!

Pernilla sa...

allt blir gott med pesto!

men pastagratänger är väl bra, det går ju rätt fort att göra och smakar fortfarande bra (om inte bättre) dagen efter i lunchlådan och så kan man slänga i allt man har i kylen. nästan.

Remsan sa...

Fotokurs! Det har jag också planerat att gå. Fick du också det på köpet när du köpte kamera?
Ja, den där matlådan. Alla grytor, soppor och gratänger brukar gå bra att värma. Och wokat tycker jag. Jobbigast är om det inte bli någon mat över. Då brukar det bli omelett eller makrill i tomatsås för min del och grönsaker.
Ha en bra helg!