Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 17 april 2011

Fotokurs

Nu är fotokursen slut. Sex tillfällen och mycket information. Så nu vet jag vad de flesta knappar ska vara till för och hur man ställer in i olika lägen. Men mycket kvar att lära och experimentera sig fram till. Idag var vi i Botaniska trädgården och avslutade kursen genom att testa lika olika saker. Porträtt, närbilder, rörelsemotiv mm. Många härliga bilder i fin miljö. Ett stort plus var vädret som var soligt och fint. Men när solen började gå ner blev det kallt. Det betyder att det är vår och inte sommar.

Många har undrat vad det är för fotokurs jag går. Det var en kurs som Medborgarskolan höll i: Digital systemkamera grundkurs. Väldigt bra med en bra och rolig lärare som älskar att fota. Får se om det blir en fortsättningskurs till hösten. Finns även som helgkurs.

Min fotokompis Maria

Mycket blommar i botaniska. Många knoppar och fina färger.

Såhär kan det se ut när en fotokurs är ute.

Vilken dag! Har varit ute hela dagen. Och cyklat. Nog cyklat 5 mil!! Till visning, till stan, till Haga, hem igen. Och sen fram och tillbaka till Botaniska. Dagens motion. Kan äta lite glass med gott samvete innan det är dags för sängen. Samla krafter inför en ny vecka. Skönt med kortvecka!! Kort men intensiv.
***

7 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Vilka fina bilder, den rosa blomman har du fått till så fint!
Hoppas det kan bli en fotokurs för oss oxå till hösten!

Victoria sa...

Sv: Hehe, tackar! :D Ja, man får planera lite ;)

Jenny Penny sa...

Åh det är nog samma fotokurs jag gick för 2 årsedan.. :) Mycket bra och man lärde sig massor.

Anonym sa...

Riktigt fina bilder! Ska nog kolla upp det har med fotokurs har med, har inte sa bra koll som jag skulle vilja.

Linda sa...

Tack för kommentaren! Jag tycker absolut att det ska bli ett bak till påsk!;-)

Cecilia sa...

Vad kul med fotokurs! Det finns så mycket att lära på sin kamera. Jag skulle behöva lära mig om det här med bländare och slutare och olika siffror. Blandar ihop det, så jag får prova mig fram, men det går ju så med.

Karin - Trattoria sa...

Vad kul! det skulle jag också vilja göra :)