Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 20 april 2011

Påskpynt

Jag påskpyntade lite idag. Men bara med de grejer som jag stoppat undan i lådor sedan förra året. Har en låda på vinden någonstans med den kan vara precis varsomhelst! Men nu har jag lite påskkänsla i alla fall. Eller....hur känns påsk? Vad har man för förväntningar? Jag har inga just nu. Vi hade tänkt vi skulle komma iväg på en resa men har inte hittat något bra/billigt. (Ute i god tid som vanligt). Jobbar hela dagen i morgon och kan inte ta någon extra dag så vi är lite begränsade. Helgen är helt öppen!! (måste erkänna att det kryper lite i kroppen med en hel lång helg utan planer).Denna "lilla" skålen med påsksnacks ska jag ge mig på till finalen av Sveriges Mästerkock som är ikväll! Spännande!!

4 kommentarer:

Pernilla sa...

klart man har förväntningar inför påsken! eller ja, nej. kanske inte. jag har förväntningar om fint väder, god mat och att få kramas och busa med min brorson :) och så goooodiiis såklart! kan ni inte ta nån spontanresa nånstans i sverige då? bara komma bort lite grann och se nåt annat kan ju vara skönt!

Mårtenssons kök sa...

Förväntningarna är väl oftast fint väder och god mat till påsk. Fast det är verkligen inte samma hets som till julhelgen och ändå är ju faktiskt påskhelgen längre, konstigt... Men visst är det väl skönt att det inte finns några större förväntningar, att man bara kan få ta det som det kommer och bara få tillfälle att koppla av och njuta av livet.

Hoppas ni får en härlig helg hur ni än spenderar den,
GLAD PÅSK!
Kram, Anki o Håkan

karin sa...

rätt person vann tycker jag :)

karin sa...

rätt person vann tycker jag :)