Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 1 december 2010

Ledig dag...

I dag har jag varit ledig. Underbart med en ledig dag mitt i veckan. Sovmorgon och långfrukost. Me like!! Blev som vanligt grötfrukost. Fiberhavregrynsgröt som jag pimpade med lite frysta lingon.

Som vanligt blev det även kanel, linfrön, gojibär och valnötter. Ser kanske inte jättegott ut men det är det!! Självklart mjölk på toppen.

Gick hemma och strosade lite innan jag pälsade på mig och tog en promenad till stan. -10 grader kallt men soligt och fint. Kameran följde med i väskan och blev några fina vinterbilder.

Tanken var att jag skulle köpa så många julklappar som möjligt. Men insåg att jag inte hade en aning om vad jag skulle köpa till någon knappt. Men några lyckades jag i allafall hitta. Hittade även lite saker till mig själv. Bla en nötknäckare och en potatissticka. Saker som saknas i vårt hushåll. Och en fin duk från Nyblom Kollén som ska pryda en byrå i hallen tänkte jag.


Nu ska jag baka lite....

2 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Julklappar till sig själ är alltid lättast :D

charlotta sa...

jag har köpt en julklapp än så länge... oh well, får väl komma igång med det där snart :)

låter gött med en ledig dag, jag har varit i skolan hela dagen.och förresten, ni borde verkligen gå till familjen - det är en grym restaurang!

ses imorgon!