La riven ost över korven i formen och gratinerade på 225 grader i ca 25 minuter tills osten fått en fin färg.
Serverade med potatismos, rivna morötter, ketchup, senap (inhandlad på Liseberg) och Lingonsylt. Nån tyckte inte att man kan ha både lingonsylt och ketchup på moset men det har jag alltid haft så det går jättebra!!:)
Serverade med potatismos, rivna morötter, ketchup, senap (inhandlad på Liseberg) och Lingonsylt. Nån tyckte inte att man kan ha både lingonsylt och ketchup på moset men det har jag alltid haft så det går jättebra!!:)
3 kommentarer:
Hur gott såg inte det där ut då =) ? mmmmmm, vilket bra sätt att dryga ut maten när det inte finns tillräckligt med korv... ännu en bra rätt att fylla i matsedeln.. TY=)
Åh så gott! Jag lagade detta idag. tack för tips!
Ser supergott ut! Gör nog detta imorn!
Skicka en kommentar