Canneloni med getost
1 pkt färska lasagneplattor (8-10 plattor)
250 g kvarg 10%
50 g ruccola
1 dl valnötter
1 grillad inlagd paprika
150 g getost
1 frp Kelda Pastasås Tomat & Creme fraiche
riven ost
- Skär kanterna av getosten och mosa den med en gaffel. Blanda med kvarg, grovt hackad ruccola, grovt hackade valnötter och hackad paprika.
- Fördela smeten på lasagneplattorna. Rulla ihop dem och lägg dem tätt i en ugnsfast form.
- Häll pastasåsen ovanpå rullarna och strö över osten.
- Grädda på 200 grader i ca 30 minuter.
- Servera med sallad, tex ruccola och körsbärstomater.
Gräddat och klart för servering |
I kväll ska vi till Johans bror för att äta god mat och titta på Melodifestivalen. Johans bror fick en kokbok av Johan i julklapp, Fredagkväll med mat och vin, som han verkligen har anammat och lagat mycket mat från och även köpt de rekommenderade vinerna till. Fast på lördagarna när det finns mer tid. Har ryktats om att det blir lamm ikväll. Jag har bakat en kaka. En kaka som jag länge tänkt göra. Rapport kommer!
Kvällens melodifestival tror jag inte mycket på. Känns som ett svagt startfält. Men självklart kommer jag att sitta klistrad ändå.
8 kommentarer:
Så gott det ser ut! Canneloni var längesedan jag åt nu...
Så gott och det går snabbt att göra dessutom, alltid positivt :) Ha det bra!
Canneloni är en favorit här hemma. Väntar med spänning på kakan..:-)
Å, å, ÅÅÅÅ, vad gott det här verkar! Pasta och getost, mums!
Oj vilken smarrig grej:)
ååååh, vad gott! getost är ju aldrig äckligt och det ser hur gott som helst ut med den där såsen och allt... mmm. nu blev jag hungrig igen. fast jag åt för en kvart sen typ. kul!
nu vill vi se kaka!
Lät ljuvligt..
Det här såg grymt gott ut du! Älskar allt det du har i dessa: getost, valnötter, ruccola. Ps. såg du mitt svar på chokladfondant? Receptet är till 2 enligt Filip Fastén, till 4 enligt mig.
Skicka en kommentar