Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 4 februari 2012

Min lilla stekpanna

Fortsatt härligt vinterväder. Nä, jag ska inte klaga. För klär man bara på sig med långkalsonger, vantar och mössa så är det riktigt skönt. Soligt och fint! Lite riktig vinter nu och sen kan det bli vår. Och idag köpte jag ett par riktiga vinterkängor som jag spanat in länge men tyckt varit för dyra. Men nu var det sån rea på dem att jag inte kunde låta bli. Så nu har jag ett par varma, goa, sköna vinterkängor.

Men vi åkte inte till stan för att fynda vinterkängor. Nä, vi var lite kulturella och gick på utställningen med Jan Lööf på  Göteborgs Konstmuseum. Vi har skjutit på det länge och nu var det sista helgen. Lite nostalgi från böckerna man läste när man var liten. Skrotnisse ni vet?!

Lite billigare prylar än vinterkängor trots rea, lite mer som inträdet till konstmuseet, är min senast inköpta kökspryl: min lilla stekpanna. Har trånat efter den länge. Kostade bara 59 kronor på Åhlens. Perfekt när jag lagar lite lunch till mig själv. Steker ett ägg, en korv eller pannkakor. Fanns i många fina färger men rött är alltid snyggt. Observera att den står på den lilla plattan.


Sitter ni bänkade som jag ikväll framför Melodifestivalen?! Ska bli kul att se Torsten Flink mfl. Det blir hemmapizza med lite rester från gårdagens tapas. Yammi!

3 kommentarer:

Anonym sa...

det var billigt för stekjärnet o snyggt

Charlotta sa...

Den är supergullig, den där lilla stekpannan. Undrar dock om den fungerar på gasspis, känns som att det där lilla handtaget kan ligga pyrt till...

Hoppas att ni hade en fin kväll igår!

Remsan sa...

Igår tyckte vi det var en skön vinterdag. Då åkte jag pulka med livet som insats ha ha... Idag har vi -22! Brrr...
Stekpannan var urgullig! Jag har också en minipanna som är perfekt.
Vi satt bänkade igår framför mello med lite tapas och gott i glasen. Lowe sa: det här är livet :-)