Väl hemma och duschad blev det en snabbt ihopslängd pastarätt med inspiration från tidningen "Laga Lätt". Ibland känns det så roligt att man kan slänga ihop något utifrån ett recept och man har det mesta hemma! Jag och Johan hjälptes åt att laga den avancerade maträtten;). Mysigt!
Koka pasta (tagliatelli eller spagetti)
Stek ett paket tärnat bacon ganska hårt. Hacka två vitlöksklyftor, en röd pepparfrukt och riv skalet av en (vältvättad) limefrukt. Tärna en medelstor paprika. Stek grönsakerna tillsammans med baconet. Häll den kokta pastan i stekpannan och blanda med bacon- och grönsaksfräset. Blanda snabbt i ruccola och häll upp på ett fat. Smula fetaost och häll över pastan tillsammans med valnötter och avocado i tärningar.
Sååå snabbt och lätt! Blev lite mer spännande med limeskal. En hel chili kanske var lite mycket. Det blev starkt! Men gott!!
Och nej, lillebror! Det blev inte gristryne idag heller....:)
4 kommentarer:
Ser supergott ut !!!
Ser supergott ut !!!
Låter smarrigt, bra tips med grön taglialtelle!
måndagspasta hade vi också förr, eller pastasallads-måndag var det snarare. det var fina grejer det. undrar vad som hände med den.
kan det förresten bli för mycket chili? det är väl bara hälla på lite mer fetaost att milda ner det med. och fetaost kan det ju aldrig heller bli för mycket av ;)
Skicka en kommentar