Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 24 februari 2010

Bokrea

Imorrn börjar årets bokrea. Är det fortfarande samma hysteri som det var förr?! Var längesen jag var på en bokrea dag 1. Tror inte jag ska gå imorrn heller. Anledning?!

1. Har inte plats för fler böcker
2. Vet inte någon speciell bok som jag verkligen vill köpa
3. Läser helst pocketböcker men de är det ändå inte rea på och ändå så billiga.

Skulle kunna tänka mig att köpa en kokbok. Men....har egentligen kokboksstopp. Har mängder med kokböcker som jag så sällan använder. Har ett par godingar som jag bläddrar i, mest för att få inspiration. Annars hittar jag mest recept och inspiration på matsidor på nätet, på alla matbloggar jag läser eller i mattidningar.
Nä, det blir ingen bokrea för mig.

6 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Jag känner faktiskt som du vad gäller bokrean, har så många böcker redan som bara står som hyllvärmare... Men en bok ska jag försöka få tag på och det är Per Morbergs kokbok, som flera har tipsat om (även du...), men annars får det vara. Finns ju faktiskt bibliotek oxå.

cilla sa...

döm av min förvåning när jag surfa runt och hittade din blogg. en härlig blogg och det var extra kul att se namnet och att du var oxe. som det kan bli.jag älskar också kokböcker men de samlar bara damm. ha det så gott och tack för titten. kramisar

Pernilla sa...

jag har också gått och resonerat precis som dig inför bokrean, finns absolut ingen plats för några böcker men det finns ju en del som man skulle vilja ha... och kokböcker är det verkligen totalstopp för för min del. jag förstår inte när man ska hinna med att bläddra i dem när det finns så många bra matbloggar därute?

Anne sa...

Jag visste inte ens om att bokrean börjar..jag ska nog ta och passa på och köpa en kokbok om jag kommer över någon bra. Tack för tipset :)

Mvh/ Anne

Helena Ljunggren sa...

Kokböcker kommer att inhandlas men jag springer inte i butiken utan sitter mest tillbakalutad och kikar på adlibris eller bokus och klickar på det som faller mig i smaken. Det spelar egentligen inte så stor roll om det är rea eller inte numera tycker jag böcker håller ett bra pris ändå :)

Vilken kokbok är det du är ute efter?

Yasemin sa...

Ja, håller med dig. Man samlar på sig och hinner inte göra alla recept ändå. Men jag köpte 3 böcker för inspiration, fast inte på rea. :)