Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 7 februari 2010

Nu är Melodifestivalcirkusen igång!

Jag är barnsligt förtjust i Melodifestivalen. Egentligen är de flesta av bidragen rätt dåliga, men hela grejjen är så kul! Vad har de på sig? Vilka floppar? Vilka chockar?



Och nu är cirkusen igång! Man undrar ju hur alla de där bidragen som Christer Björkman har sollat bort låter, för gårdagens deltävling bjöd ju inte på nån vinnare iallafall! Utan att höra låtarna kunde man ju gissa att Ola skulle gå till final. Sen kändes det ganska öppet. Jag gillade faktiskt Salem al Fakirs bidrag och blev glad att han fick flest röster och gick vidare. Sen kändes det öppet. Ola gick som förväntat till Globen och Jessika (alla mäns våta dröm, tydligen!?) och Pain of Salvation gick till "Andra Chansen". Pain of Salvation var väl kvällens chock. Kan gissa att det är sådana som min svåger, som hatar melodifestivalen, men kanske ändå blir tvingade att titta, som röstat på dem. Lite släpigt, men bra!


Gårdagens vinnar, Ola och Salem. Bild från Expressen.se



Vi var hos Johans bror och tittade. Annika hade gjort en smaskig TexMex-kyckling i ugn med salsa och cheddarostsås. Till det serverades ris och sallad. Mycket gott! Till efterrätt hade Johans mamma gjort Ananaspaj som hon hittat receptet till här på min blogg. Roligt att man kan inspirera!!

Inga kommentarer: