Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 25 februari 2010

Dagens Lycka!

Fortfarande sjuk men helt klart på bättringsvägen. Imorrn är det jobb igen och personalfest på kvällen. Det kan man ju inte missa!!
Det har börjat snöa igen. Stoooooora flingor!!! Grrr.... Är det inte dags för vår nu?! I morse när jag öppnade fönstret för att vädra lite hörde jag fågelkvitter. Underbart!!

När jag skulle sätta mig och äta lunch för en stund sedan hände en konstig sak. Jag hade värmt min Gröna Sjuksoppa för tredje dagen i rad och gjort en smörgås på Hurtbullarna jag bakade igår. Sprang runt i lägenheten och letade efter något att läsa. Letade lite bland lite välbläddrade tidningar som jag kände mig sådär sugen på att läsa. Och just då!!! Då kommer postkillen och poppar in senaste numret av Laga Lätt genom brevinkastet. Dagens hjälte!! Blev sååå lycklig!! Började läsa och insåg att våren är nära (men ändå så långt borta). Påskrecept, våfflor, primörer.....Fanns mycket som jag kommer att testa. Snart!!

Senaste numret av Laga Lätt

5 kommentarer:

Mia sa...

Våren är i antågande! Jag hörde också fågelkvitter idag, ett gott tecken =))

Håkan och Anki sa...

Här nere har det börjat töa och i dag har det regnat, ett vårtecken för oss skåningar... Tror jag ska ta och prova på den där Laga Lätt, har tittat på den någon gång så nu är det dax. Prenumererar på Matmagasinet och tycker den är bra, normala recept istället för joxrecept.
Krya på dej.

Maria sa...

Hej ! Jag har länkat till dig i min blogg. Hoppas det är ok. Annars får du hojta te'. Man blir så himlans sugen på allt när man läser din blogg. Tror jag ska testa nått brödrecept iaf för jag har bestämt mig för att börja baka matbröd minst en gång i veckan. Får se om det lyckas =)

Remsan sa...

Ser ut att vara ett mycket trevlig nummer! Gör säker att du blir lite piggare och säkert att snön smälter ;-)

Pernilla sa...

ja, det blir ju inte riktig pasta utan pastatallrikar ;) det är matteus! tvingade med mamma och pappa till grandma's och så köpte de dem åt mig där, men de har tydligen utgått ur sortimentet så det fanns inte så många kvar. skynda att fynda!

vilken schyst postkille, min kommer bara med räkningar. hm. det kanske är mitt eget fel förvisso. men en och annan mattidning tycker jag nog att posten kan bjuda på. nu regnar det ju ute, då måste väl våren vara här?