Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 20 februari 2010

Snökaos

Hur tar man sig till jobbet när det har snöat MASSOR hela långa natten?? Ingen bil. Cykel är uteslutet sen några veckor tillbaka. Gick upp tidigt och tänkte gå (iofs ganska dumdristigt en lördagmorgon kl 0500). Kollektivtrafiken går inte så tidigt. Endast ett alternativ kvarstår. Ett alternativ som är väldigt långt ifrån mig: TAXI!! Det första taxibolaget jag ringde hade inga bilar. Många satt fast i snön. Men andra bolaget fick jag träff direkt. Gick knappt att gå utanför. Sååå mycket snö!! Bilar slirade lite här o där. Motorvägen var knappt plogat, eller hade det hunnit snöa igen. Men jag kom fram. Securitas var sena med att låsa upp och var knappt jag kom in och fram till dörrar. Herregud, vilket meck!! Nu ska jag bara ta mig hem också....

Väl hemma kommer jag inte gå utanför dörren!! Blir hemmapyssel och städa lite. Och sova. Har sovit oroligt och hostat hela natten. Fick sms inatt (som jag vaknade till av) från mamma och pappa som har det varmt och skönt på Dominicanska Republiken. Önskar att de fick stanna där en vecka till!!

Ikväll blir det till att Zappa mellan Melodifestivalen och OS. Känner för att äta något riktigt gott. Men vad?! Förslag?? Står mellan kyckling och fisk!!

Ha en bra lördag i snöyran!

4 kommentarer:

Myran sa...

Tack för rara kommentarer i min blogg! Jag är säker på att du skulle kunna göra fina kort du med!

vanilla sky sa...

Ja, herregud vilket snökaos! Inte ens barnen har lust att gå ut... Blir nog en lugn och skön innelördag:)

KarinW sa...

Ja ni har mera snö än vi i norr snart!Dina cookies ser goda ut kanske testar dom framöver!
Ta det lugnt i snöyran/Karin

Loulas Kök sa...

Vi satt i bilen på väg hem från Idre i lördags när svärmor ringer och tycker vi skall övernatta en natt till pga vädret. Men man vill ju hem! hem kom vi men vilket väder!