Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 2 juli 2012

Grüsli

Koka gröt av müsli? Ja, varför inte?! Ofta strör jag frön och frukt på gröten så varför inte koka gröt på en müsli som redan innehåller allt.

Koka 1 dl müsli med 2,5 dl vatten och lite salt på svag värme tills du får en gröt. Servera med färsk frukt och mjölk.


Nu är det vardag igen efter en vecka i skåneland med massor av mat och färska frallor till frukost. Jag älskar min frukostgröt men varierar gärna med yoghurt, gott bröd och annat till helg- och semesterfrukost.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Lotta i Två små kök sa...

Det är super att göra gröt på müsli! Olika varianter beroende på vilken sorts müsli man har så lätt att variera också. Ser gott och fräscht ut med färskt av frukt och bär ovanpå. Vilken start på dagen!

Välkommen tillbaka till vardagen :-)

Linda-matstugan sa...

Låter mysko,men logiskt! Ser dessutom gott ut tillsammans med färsk frukt.

Sara på Vardag.nu sa...

Smart! Ser väldigt gott. Äter gröt alldeles för sällan!

vanilla sky sa...

Å vad jag önskar att jag kunde tycka om gröt! Den där tallriken ser ju jättegod ut och perfekt till frukost, men det går bara inte... Har iofs inte provat med müsli, kanske man skulle våga?