Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 5 juli 2012

American BBQ

I går var jag inbjuden av Hellmanns (majonäser och såser) att fira 4th of JulyLounges nya takterrass på Avenyn. Och vilken liten takterrass det var. Den stora grillen som brassade köttet som serverades på den härliga buffén tog upp ungefär halva terrassen. Andra hälften trängdes vi gäster med tallrikar och glas. Mysigt, mysigt!

På buffén fanns gott bröd med vispas smör, sallad, två olika färskpotatissallader, lax med små spännande bollar av tapioca marinerade i soya och honung mm. Till detta serverades en uppsjö av Hellmanns alla såser.

Välfylld buffétallrik

Margaritas

Snart Herr och Fru Calle och Matrepubliken-Charlotta

Portionsburkar med Ben & Jerry till dessert

Perfekta Prinsessan Pernilla njöt av sin glass

Matbloggshörnan - jag, Charlotta och Pernilla

Mitt sällskap för kvällen, Pernilla, sörplar Caipirinhas
 Ja, Lounges är väl inte riktigt min typ av ställe men det var en trevlig kväll men trevligt sällskap, god mat, skön musik och underbart takterrassväder. Jag och Pernilla minglade vidare i sommarnatten till Posthotellet och tog ett glas rosa innan hemfärd.

Posthotellet

Färgglada gubbar pryder Drottningtorget

4 kommentarer:

Amy's piece of cake sa...

Vilken spännande afton och härligt att träffa andra bloggare... det gjorde jag också igår. ;)

Hurra för fler träffar där jag får träffa dig också! :)

Mårtenssons kök sa...

Jo tack, det enda vi fick var en trälåda på posten... visserligen fylld till bredden med godsaker men ingen bloggträff inte:):)

Men snart, då är det dags igen:)

Remsan sa...

Jag inser ännu en gång att jag bor i fel stad... Jag fick varken inbjudan eller någon trälåda. Jag har mycket väl kunnat tänka mig att sörpla drinkar och provsmaka såser.

Pernilla sa...

haha, det ser inte direkt ut som jag njuter av min glass, jag ser lite arg ut.. undrar om det var någon som trängdes på mig?

jag lånar en bild av dig, hoppas det är okej, min kamera låg ju liksom mest i väskan och orkade inte ta sig upp därifrån...