Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 8 juni 2012

Från slott till koja

Det är variationen i livet som gör det så spännande. Den ena dagen är inte den andra lik, varken på jobbet eller att vara mammaledig. Inte heller helgerna är speciellt lika. Förra helgen med bloggträff och härliga möten är ju svår att överträffa. Den helgen bär jag med mig länge. Som grädde på moset så kändes det lite extra lyxigt att bo på hotell, tänja på navelsträngen för första gången och njuta av en stor hotellfrukost. Hotellet var dessutom känt för sin design och speciellt spiraltrappan i foajén. Riktigt cool och självklart var jag framme med kameran.

Fullproppad tallrik från frukostbuffén

Yoghurt och musli

Olof och min rumskamrat Kim njuter av frukostbuffén

Upptäckte att Olof, Helenas man, inte var med på någon av bilderna jag publicerat från bloggträffen. Så taskigt av mig! Alla ska vara med!!!

Spiraltrappa underifrån

Spiraltrappa ovanifrån
Från en härlig bloggträff men hotellövernattning spenderar vi kommande helg i husvagn. Har bett till väderguden att ge oss lite sol. Lite räcker. Och inte för mycket regn. Men grillning blir det oavsett väder, ett glas vin under bar himmel och premiär för Oliver att sova i husvagn. Någon frukostbuffé dukas nog inte upp men det är något speciellt med att bo primitivt på en av Sveriges (jag lovar!!) mysigaste camping.

Skymtar havet från husvagnsplatsen

Hoppas på väder för en liten tur med båten
Ja, denna veckan gick väl snabbt och lätt?! Borde vara helgdag mitt i veckan varje vecka. Eller?! Önskar en trevlig helg!! Nu drar jag och campar!

10 kommentarer:

Benny & Sara sa...

Hej Sofie!
Så kul att följa din blogg! Fick tipset av mamma Ingrid och sen dess ligger den bland favoriterna!
Keep up the good work :)
Önskar er en underbar campinghelg!

Kram från Sara T - för närvarande mammaledig under Afrikas sol!

Remsan sa...

Ha ha... Hotell - husvagn. Vem vinner :-) Klart båda två är mysiga på sitt sätt. Ha en fin helg vännen!
Psst... Vet knappt om jag vill nyktra till från helgens rus ;-)

Mårtenssons kök sa...

Ja, vi vet ju var vi helst slår ner våra bopålar..., men visst har det sin charm båda två!
Den karamellen kan man verkligen suga länge på, och det är vi verkligen tacksamma för:)

Hoppas ni får en riktigt härlig helg i vagnen, får ni sol kan ni väl dela med er så lovar vi att inte skicka regnet upp till era trakter!

Kim sa...

Snygg trappa, och jäkligt snygga människor ;)
Ha det så gött i helgen nu, hoppas vädret artar sig!

Emma sa...

Mysigt med campinghelg!

Kaksmulan sa...

Ha nu en riktigt härlig helg (även om den aldrig kommer att mäta sig med förra ;)). Hoppas vädergudarna är med er och att Oliver mår bättre. Kram

Millas Hälsoblogg sa...

Vad mysigt och campa. Vart är ni någonstans?

Martina sa...

Javisst är det härligt när det händer saker i livet. Campingen ser mysig ut även om jag inte är en husvagnsmänniska, håller mig till båten ;-)

Amy's piece of cake sa...

Från ytterlighet till ytterlighet ;) Vill inte heller vakna från ruset av vår härliga träff! Önskar er en finfin helg, kram vännen!

Pernilla sa...

hur gick det med eran husvagnshelg egentligen? det verkade ju som att den började sisådär bra ;) en uppdatering tack! eller sitter du fortfarande och huttrar i förtältet?