Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 6 juni 2012

Kylig sommarkväll på hög höjd

I går kväll var jag och en vän inbjuden på mingel på Scandic Rubinens takterrass. Soligt och med fin utsikt över Avenyn och stora delar av Göteborg men brrr så kallt!! Hade ju önskat en varm sommarkväll men man kan inte få allt. Däremot fick vi en trevlig mingeltallrik med marinerad parmesanost, oliver, salami, lufttorkad skinka, ost, kronärtskockor mm. Dessutom gick de och serverade quesadillas med kyckling och gigantiska köttbullar i tomatsås.

MingeltallrikSkumpa i glaset

Utsikt över avenyn bakom palmen
Rosévin och chokladdoppade jordgubbar

Många fat med chokladdoppade jordgubbar bars in

Blev en drink också

Jag och Pernilla


Solen gick ner över stan och det blev ruggigt kallt trots hjälp av varma filtar. Vi gick vidare till Farellies och tog en värmande kaffedrink innan vi åkte hem. Kaffe Karlsson såklart med Baylis och Cointreau. Tack Scandic Rubinen för en god kväll och trevlig goodiebag och tack min vän Pernilla för trevligt sällskap.

9 kommentarer:

Lotta i Två små kök sa...

Det ser härligt och gott ut! Men även med sol och alla andra förutsättningar på topp så är det verkligen inte kul med kylan. Gasolvärmare och ullfiltar lär ligga på mångas inköpslista om det inte redan är inhandlat :-)

Pernilla sa...

åh, det ser jättemysigt ut trots kylan tycker jag! tråkigt att jag missade det :(

fast vi hade faktiskt riktigt trevligt när vi var ute och åt på jobbet också, synd att allt alltid ska hända samtidigt bara!

Mårtenssons kök sa...

Inget dumt mingel att bli inbjuden på alls inte, bubbel och rosé i glasen låter väldigt trevligt:) Ja, även kaffet senare också förstås...

KIm sa...

Den roof top baren ger mig alltid en känsla av att jag är utomlands... minus värmen dock...
Såg trevligt ut, speciellt jordgubbarna!

Emma sa...

Ser gott och trevligt ut!

Anonym sa...

Vilken mysig kväll ni verkar ha haft det : )
och tack för utmaningen : ) kramar Sofia krya på sig till lillkillen

Remsan sa...

Från den ena "festen" till en annan ;-) Förstår att du tycker om livet som mammaledig, ha ha... Plockmat och gott vin i sällskap av en fin väninna, så nice! Då är det strunt samma om vädret inte är det bästa.

Anonym sa...

så gott o hoppas att Oliver kryar på sig

Amy's piece of cake sa...

Låter som en toppenkväll och så mycket gott ni mumsat i er...! ;)